Alla inlägg den 27 februari 2011

Av zelvis - 27 februari 2011 11:19

Karlssons Loppis drar en väldig massa folk och medan svägerskan och jag stod och väntade vid grinden så  fylldes det hela tiden på med fyndsugna människor i alla åldrar. Vi kom dit 9.30 och då stod redan en tapper skara och väntade och frös. Jag letade efter Freddel men det är svårt att leta efter någon som man bara har sett på ett foto på hans blogg och där man inte ser hela ansiktet så jag gav upp till slut.

När grindarna öppnades så rusade alla in och en dam snubblade till framför oss och råkade slå till en man som genast smällde tillbaka hårt på hennes högra överarm samtidigt som han sa något väldigt otrevligt. Hon bad honom om ursäkt och sade att hon snubblade men han svarade något ännu mer otrevligt och svägerskan och jag hade god lust att vräka av oss något mot honom men vi avstod.

När vi väl kom in så var det TRÅNGT! Man kunde knappt andas och att försöka leta efter något på egen hand och avvika från huvudleden var OMÖJLIGT! Jag tittade lite och sedan gick jag ut, för det var nästan så jag fick ångest där inne, efter ca 20 min gick jag in igen och nu var det lite luftigare. Mina fynd idag blev: en brödkavel. en avlång sockerkaksform, en sockerskål, ett stort rektangulärt, djupt rostfritt  restaurangbleck (44x25x15 cm)en brödkorg, en herrbetjänt och allt för 50 kr.

Efter loppisen körde vi till Pingstkyrkans Second handbutik där jag köpte en gammal lampa för 250 kr.

  

Zelda är så nyfiken på vad jag gör och titttar fram nere vid dörren!

Jag ska putsa upp den, sätta nytt tyg i skärmen och sonen ska byta sladdar och kontakt på den för det var en ojordad kontakt på den. Den kommer att bli jättefin i tv-rummet tror jag!

Svägerskan fyndade också en hel del och vi båda var jättenöjda med dagen och kommer att gå på nästa loppis också men då kommer vi inte att vara så tidig som igår så vi slipper den värsta trängseln.

Jag är ganska mör idag men tack och lov ska jag till väninnan i morgon och få massage och som jag längtar. Om jag orkar så åker jag till Svedala efteråt för att besöka Moltex och deras utförsäljning bl.a för att leta tyg till lampskärmen.

Nu ska äldsta sonen och jag packa bilen med skräp för att besöka tippen, apoteket ska också få ett besök av oss idag. Även ett besök hos mamma är inplanerat för att fästa några taklister som ramlat ner i hennes badrum.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Zelvis gästbok

Besökare

Räknare

Länkar

Carima

http://carima.bloggplatsen.se/


Ovido - Quiz & Flashcards