Alla inlägg den 1 februari 2011

Av zelvis - 1 februari 2011 19:50

Igår var dottern och jag på tjejkväll på Bauhaus där det bjöds på alkoholfri sparkling vine från Chapel Hill, jättegott men vad vi rapade av det! Jag tyckte att jag kände igen en tjej där och visst det var ju den nyinflyttade grannen som bor två hus ifrån mitt.   

Mattias från (Roomservice) Sofies Änglar var där och pratade om de olika projekten i programmet (han och Johnny hade gärna fått komma hem till mig och renoverat  ) och dottern tog några bilder med min kamera. Tyvärr så är sladden nerpackad tillsammans med resten av matrummet och tvrummet så några bilder kan jag tyvärr inte  lägga in och visa bilderna.

Vi fick 10% rabatt på allt så jag passade på att köpa takspotlights till tvrummet.

Idag åkte jag, dottern och mamma till Ikea för mamma behövde två låga Billybokhyllor till sitt kök och en ny skrivbordsstol. Det var så lite människor där så det var riktigt skönt att gå och titta utan att trängas med andra. Dottern skruvade ihop hyllorna och  jag stolen. Den gamla stolen och kartongerna åkte vi direkt med till tippen. Jag var fullkomligt slut när jag kom hem så korven jag köpte på Ikea fick bli kvällsmaten .

Golvet är gjutet och en innervägg (av 2) blir färdigputsad i morgon, rör till elen är på plats så det går undan här. De 2 andra väggarna som är ytterväggar mot norr och söder ska isoleras och gipsas för jag vill ha det både varm och tyst inget fusk här inte  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Zelvis gästbok

Besökare

Räknare

Länkar

Carima

http://carima.bloggplatsen.se/


Ovido - Quiz & Flashcards